page_head_Bg

Kjæledyrseiere prøver å løse problemet med å kjøpe skjønnhetsprodukter | Trender

Kategorien hunde- og kattepleieprodukter holder seg stabil, og kunder leter alltid etter løsninger for å forhindre at kjæledyrene deres kløe, insektangrep og vond lukt.
James Brandly, en ekspert på handelsmarkedskommunikasjon hos TropiClean kjæledyrproduktprodusenten Cosmos Corp. i St. Peters, Missouri, sa at dagens kjæledyreiere leter etter merker de kan stole på og trygge og effektive kvalitetsprodukter.
"Kjæledyrforeldre har blitt mer verdifulle og helsemessige," sa Brandley. "Når nettkjøp øker, foretar kjæledyrforeldre mer forskning for å sikre at hvert produkt er akkurat det de trenger."
Pure and Natural Pet, en Norwalk, Connecticut-basert produsent, rapporterte at skjønnhetsproduktene deres har økt i innenlandsk og internasjonalt salg i 2020 og 2021, med spesielt dyreservietter-kategorien.
"Generelt fortsetter naturlige produkter å være populære over hele verden," sa Julie Creed, visepresident for salg og markedsføring. "Kunder leter aktivt etter organiske og naturlige produkter til familiens kjæledyr."
Kim Davis, eier av Natural Pet Essentials, en butikk i Charlottesville, Virginia, rapporterer at flere og flere kjæledyreiere tar seg av litt stellearbeid hjemme.
"Selvfølgelig hjelper skur om våren og sommeren salget av børster og kammer," sa hun. "Flere og flere kjæledyrforeldre prøver å gjøre flere daglige oppgaver hjemme, for eksempel å trimme neglene, så kjæledyrene deres vil ikke føle press for å gå til en skjønnhetslege eller veterinær for å gjøre dette."
Dave Campanella, direktør for salg og markedsføring for Best Shot Pet Products, en produsent basert i Frankfurt, Kentucky, sa at toppprioriteten for kjæledyrseiere som leter etter skjønnhetsprodukter er resultater, sikkerhet, integritet og avsløring av ingredienser.
Best Shot gir sjampo, balsam, deodorant osv. for kjæledyreiere og skjønnhetseksperter. Scentament Spa-serien med hypoallergene parfymer, dusjgeléer og balsam er hovedsakelig for kjæledyrseiere, og One Shot-produktlinjen er også egnet for lukter og flekker.
"Når folk lærer om å sprøyte kjæledyr, vil denne blandingen av utrolig og spenning dukke opp på ansiktene deres," sa Kim McCohan, senior manager for Bend Pet Express, en butikk i Bend, Oregon. "De kan ikke tro at ting som cologne finnes for kjæledyr, men de er glade for å ha en rask og enkel løsning på deres stinkende kjæledyr."
McCohan påpekte at å demonstrere løsninger på vanlige problemer kan være muligheter for krysssalg av varer.
«Hvis du for eksempel har en hylle med kløestillende løsninger, kan du inkludere klassiske sjampoer og balsam, men du kan også vise immunforsterkende kosttilskudd, fiskeoljer som gjør hud og pels sunnere, og alt annet som kan bidra til å lindre kløe. Den kløende hunden, sa hun.
For å få kjæledyr til å se og føle seg best mulig, tilbyr produsentene en rekke skjønnhetsprodukter som har beroligende, sterke og sammenfiltrende effekter.
Høsten 2020 lanserte TropiClean Pet Products, et merke fra Cosmos Corp. i St. Peters, Missouri, PerfectFur, en serie på seks sjampoer og en sammenfiltringsspray designet for å fremheve den unike pelstypen til hunder , Velg kort, lang , tykt, tynt, krøllete og glatt hår. TropiClean utvidet også nylig sin OxyMed-produktlinje, og la til en riveflekkfjerner som fjerner ansiktssmuss og rusk og reduserer gjenværende lukt.
James Brandly, en ekspert på handelsmarkedskommunikasjon hos Cosmos Corp., sa at selskapet planlegger å lansere følgende produkter snart:
I august i fjor begynte Best Shot Pet Products i Frankfurt, Kentucky å lansere Maxx Miracle Detangler Concentrate. Dette produktet er rettet mot kosmetologer og oppdrettere som trygt ønsker å gre, fjerne matter og reparere skadet pels. Hypoallergene, parfymefrie sammenfiltringsmidler kan brukes som sjampotilsetninger, sluttskyllinger eller sluttsprayer for å fjerne smuss, støv og pollen samtidig som fuktighet og elastisitet gjenopprettes.
Omtrent samtidig lanserte Best Shot soft UltraMax Hair Hold Spray, en hårspray som brukes til å fikse styling eller forme dyrehår. Den har en aerosolfri flaske.
Best Shot ga også nytt navn til UltraMax Botanical Body Splash-spray og ble med i Scentament Spa-serien, som nå tilbyr 21 dufter, inkludert den nylig tilførte Sweet Pea.
"Scentament Spa kan gi den mest luksuriøse hypoallergene kjæledyrduften hvor som helst, effektivt forfriskende, deodoriserende og fjerner floker," sa Dave Campanella, direktør for salg og markedsføring.
Fordi kategoriene av skjønnhetsprodukter er så forskjellige, bør forhandlere prøve å krysse av i mange forskjellige bokser når de etablerer kategorier.
Julie Creed, visepresident for salg og markedsføring for Pure and Natural Pet, en produsent i Norwalk, Connecticut, sa: "Forhandlere bør lage en kategori som dekker alle aspekter av kjæledyrhelse. Det er viktig å huske at skjønnhet er mer enn bare sjampo. Det inkluderer også munnpleie, tenner og tannkjøtt, øye- og ørepleie og hud- og potepleie. Rene og naturlige kjæledyrpleie- og helseprodukter dekker alt.»
Dave Campanella, direktør for salg og markedsføring ved Best Shot Pet Products i Frankfurt, Kentucky, sa at butikker burde ha produkter for å løse vanlige problemer.
"Å adressere "smerte" og "nød"-kategorier som flekker, stank, kløe, floker og avfall er de viktigste, sa han.
Kundenes etterspørsel kan variere med årstidene. Om sommeren fant Just Dog People i Ghana, North Carolina, en økning i kunder med kløe, tørr hud, flass og problemer med å miste. Denne butikken bruker Esprees hundeproduktlinje i sine selvvaskende hunde- og Drop & Shop-badeprogrammer.
«Dessverre forsvant ikke dagene da bestemor ganske enkelt vannet hunden sin med Dawn-vaskemiddel, men vi ser flere og flere mennesker som søker hjelp og søker løsninger for spesifikke hår- og hudsykdommer. «Eieren, Jason Ast, sa. "[Spesielt] graffiti-eiere ber alltid om råd - spesielt etter at de ser gebyrene som noen skjønnhetseksperter krever for å ta vare på [hundens] pels."
Cosmos Corp.s TropiClean PerfectFur-serie gir hundesjampoer formulert for krøllete og bølgete, glatt, kombinert, langt hår, kort dobbelt og tykt dobbelt hår.
James Brandley, en ekspert på handelsmarkedskommunikasjon for selskapet St. Peters, Missouri, sier at dyreeiere i økende grad søker etter naturlige produkter.
Brandley sa: "Forhandlere må tilby en rekke produkter som passer til kjæledyrforeldre og passer deres livsstil." "TropiClean tilbyr en rekke produkter laget i USA som inneholder naturlige ingredienser for å tilfredsstille kjæledyr og deres folk. Behov."
Naturlige løsninger kan også brukes til å kontrollere lopper og flått. TropiClean og Pure and Natural Pet tilbyr begge produkter som bruker essensielle oljer som sedertre, kanel og peppermynte for å bekjempe skadedyr.
Brandly sa at butikker også bør tilby hypoallergene alternativer for kjæledyr med allergier eller sensitiv hud.
Pleieservietter og sprayer er populære blant hunde- og katteeiere. Creed sier at mens katter vanligvis er flinke til å rense seg selv, kan de noen ganger trenge å bruke ikke-skyllende produkter som Pure and Natural Pets ikke-vandige skummende organiske kattesjampo.
"Hos Natural Pet Essentials tilbyr vi skjønnhetsservietter, skummende vannfrie sjampoer og til og med tradisjonelle sjampoer for eiere av vannkatter," sa eieren, Jin Davis. "Selvfølgelig har vi også negletrimmere, kammer og børster spesialdesignet for katter."
Forhandlernes rapporter varierer med hensyn til om forbrukerne bryr seg om ingrediensene i kjæledyrpleieproduktene de kjøper.
Seniorsjef Kim McCohan sa at de fleste av Bend Pet Express sine kunder ikke tar hensyn til ingrediensene i sjampoene og andre skjønnhetsprodukter. Selskapet har en butikk i Bend, Oregon.
"Når vi snakker med folk som stirrer på alle valgene våre, er fokuset i samtalen på "bestselgere," best for denne typen hunder, og "best for dette problemet," sa McCohan. "Få kunder ønsker å unngå visse elementer på sjampoens ingrediensetikett, og vanligvis unngå å bruke noen form for hardt vaskemiddel."
På den annen side, i en butikk i Natural Pet Essentials i Charlottesville, Virginia, tar kundene hensyn til ingrediensetikettene.
"De vil forsikre seg om at tingene de bruker og vil bruke til kjæledyrene sine er trygge og fri for kjemikalier," sa eieren Kim Davis. "Mange kjæledyrforeldre leter etter ingredienser de vet kan berolige og helbrede huden deres, for eksempel lavendel, tea tree, neem og kokosnøttolje."
James Brandly, en ekspert på handelsmarkedskommunikasjon hos TropiClean produsenten av kjæledyrrekvisita Cosmos Corp. i St. Peters, Missouri, sa at kokosnøttrens er en vanlig ingrediens i TropiClean skjønnhetsprodukter.
Kokos er omtalt i TropiClean OxyMed medisinske sjampoer, sprayer og andre behandlingsprodukter for tørr, kløende eller betent hud, og TropiClean Gentle Coconut hypoallergeniske hunde- og kattesjampoer. Brandly sier at den skånsomt vasker bort smuss og dander samtidig som den gir næring til huden og pelsen.
Neem Oil er en nøkkelingrediens i Pure and Natural Pet's Itch Relief Shampoo, som reduserer betennelse, lindrer huden og minimerer kløe.
"Vi er stolte av å velge naturlige og organiske ingredienser som fremmer generell helse," sa Julie Creed, visepresident for salg og markedsføring for den Norwalk, Connecticut-baserte produsenten.
I Pure and Natural Pet's Shed Control Shampoo hjelper omega-3-fettsyrer med å løsne kjæledyrets underull for å redusere overdreven utfelling, mens sedertre, kanel og peppermynteoljer naturlig kan avvises i selskapets Flea & Tick Natural Canine Shampoo-insekt.
"Katter er veldig følsomme, og essensielle oljer og lukter er veldig skadelige for dem," forklarte hun. "Det er best å bare bruke uparfymerte kattepleieprodukter."
Når det gjelder å fjerne gjenstridige lukter, er cyklodekstrin en nøkkelingrediens i Best Shot Pet Products One Shot-serie, som inkluderer spray, sjampo og balsam.
"Cyclodextrin-kjemi oppsto i helsesektoren for flere tiår siden," sa Dave Campanella, direktør for salg og markedsføring for produsenten i Frankfurt, Kentucky. "Arbeidsprinsippet til cyklodekstrin er å fullstendig svelge den stygge lukten og fullstendig eliminere dem når de blir spredt. Hvis det brukes som anvist, kan gjenstridig avføring eller urinlukt, kroppslukt, røyk og til og med skunkolje nå elimineres en gang for alle.»


Innleggstid: 29. august 2021