page_head_Bg

Virginia Beach School forbereder seg til det andre året av epidemiologisk studie

Virginia Beach, Virginia-Den første skoledagen betyr å kunne noen regler. Den første regelen i klassen som tilhører Kelsey Pugh (bedre kjent som Ms. Pugh) er vennlighet.
"Jeg sa til mine ansatte,"Lineær funksjon er viktig, men ikke like viktig som lykke og helse," sa Wendy Scott, dekan ved Tidewater College.
"Hvis du snakker med folk, vil samhandling med dem være vanskeligere fordi du må snakke med dem via chat. I stedet kan du faktisk snakke med dem ansikt til ansikt.» sa Reagan Napierski.
«Foreldre har tatt med Clorox-servietter; de hjelper til med å rengjøre; de kjøper ekstra masker, og andre sier: 'Hva trenger du?'» sa Scott.
Chaoshui College møtte også noen hindringer. De hadde COVID-19-tilfeller i fjor, men med en sterk plan er alle friske og går fremover.
"Vi bruker utendørs så mye som mulig, så vi har ekstra piknikbord, rundebord og pikniktepper," sa Scott.
– Avtalen vi har gjort er målrettet. Det er ikke noe vi nettopp har lest i artikkelen. Vi ser bare på nyhetsklipp - det er sant. Det rammer familier som er veldig nær oss, sa Pugh.
"Jeg føler meg trygg fordi de voksne rundt meg tar alle forholdsregler for å holde ham trygg," forklarte hun.
Studentene vet at pandemien har ført med seg sine egne utfordringer, men hvis de er som Reagan, er de sikre på at de kan takle det.
Reagan sa: "Jeg tror du bare trenger å vite litt mer om hva som skjer, men hvis du bare følger retningslinjene, vil det være veldig enkelt å samhandle med folk."


Innleggstid: 09-09-2021